برپایی نمایشگاه ازدواج به هنگام و فرزند آوری مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشکده پیراپزشکی تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری نمایشگاه ازدواج به هنگام و فرزند آوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: به مناسبت هفته جوانی و جمعیت با شعار ایران جوان بمان نمایشگاه مشاوره ازدواج به هنگام و فرزند آوری روز در سالن دانشکده پیراپزشکی تهران برگزار شد.
 در این نمایشگاه طاهره ذوالفقاری و نسرین عسکری، کارشناسان باروری سالم واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران به ارائه بروشور، پمفلت، کتاب‌های ترویج ازدواج و فرزند آوری پرداختند و دانشجویان از پوسترهای آموزشی نصب‌شده در فضای نمایشگاه بازدید کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی