برگزاری ایستگاه اطلاع‌رسانی و مشاوره در مجتمع فرهنگی غنی پور به مناسبت هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران ایستگاه اطلاع‌رسانی و مشاوره را در مجتمع فرهنگی غنی پور به مناسبت هفته سلامت برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مشاوره تغذیه و غربالگری قند خون و فشارخون روز یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 برای مراجعان در مجتمع غنی پور با هماهنگی اداره سلامت شهرداری منطقه 10 برگزار شد.
 در این برنامه الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا و زهرا موسوی مراقب سلامت پایگاه سلامت امام حسن (ع)، حضور داشتند و سنجش قد و وزن را برای مراجعان انجام دادند و مشاوره تغذیه برای متقاضیان انجام شد.
همچنین غربالگری فشارخون و قند خون افراد انجام و آموزش‌های لازم به آن‌ها ارائه شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی