برگزاری جلسات آموزشی تأثیر تغذیه در کنترل چربی خون و فشارخون و تغذیه در بهبود عملکرد مغز
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسات آموزشی تأثیر تغذیه در کنترل چربی خون و فشارخون و تغذیه در بهبود عملکرد مغز را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/Jul/26/lllllllllllllllloikkkkk2_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاس آموزشی را با عنوان تغذیه در کنترل چربی خون و تغذیه در بهبود عملکرد مغزی را برای بانوان و میانسالان سرای گلچین و سرای ابوذر غربی برگزار و در خصوص اهمیت کنترل وزن برای درمان کبد چرب، بهجای سرخ کردن مواد غذایی آنها را آب پز یا بخارپز یا کبابی نمایند مصرف ماهی بیش از یکبار در هفته و مصرف غلات کامل و حبوبات مطالبی را بیان کرد.
مصرف سیب و هویج توصیه شد.
همچنین رقیه ثنایی کارشناس تغذیه مرکز حکیم اعتماد، کلاس آموزشی را با موضوع تغذیه در فشارخون را برای میانسالان خیریه آبشار عاطفهها برگزار کرد و در خصوص هرم غذایی و نیاز گروهای مختلف سنی، راههای کاهش مصرف نمک، شکر، روغن و بهترین روغنهای مصرفی مطالبی را بیان کرد.
نظر دهید