برگزاری جلسات آموزش آبشاری پایگاه‌های سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در سال جاری

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از شروع آموزش آبشاری در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: فرشته خماریان، مراقب سلامت پایگاه سلامت آیت 4 برای مراجعین سرای محله شریعتی جنوبی و سرای محله‌ی خانی‌آباد نو و مینا عبدلی از پایگاه سلامت 3 امام حسن (ع) مبینا محمدیان، از مرکز امام محمدباقر (ع) کلاس آموزشی در راستای جوانی جمعیت و ادغام طب ایرانی در سیستم بهداشتی برای توانمندسازی مردم نخستین جلسه آبشاری آموزش طب ایرانی را در روز یکشنبه 26 فروردین 1403 برگزار کردند.
در این جلسات در خصوص اینکه در طب ایرانی اولویت اول پزشک حفظ سلامت بیمار و درمان وظیفه دوم است مطالبی بیان شد و علل و عوامل سالم بودن تحت عنوان 6 اصل تندرستی شامل آب‌وهوا، حرکت و سکون، خواب‌وبیداری، طعام و شراب، استفراغ و احتباس و اعراض نفسانی مطالبی را بیان کردند.
همچنین در خصوص تغذیه، خواب‌وبیداری، ورزش دوران بارداری و شیردهی مادران، ورزش در جوانان و نوجوانان، مراقبت غذایی نوزادان، کودکان و سالمندان مطالبی ارائه شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی