برگزاری جلسه آموزشی آشنایی و نحوه اجرای طرح شهید سردار سلیمانی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی آشنایی و نحوه اجرای طرح شهید سردار سلیمانی مبتنی بر طرح هر خانه یک پایگاه سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 9 آذر 99 برای 82 تن از سرپرستان مراکز و پایگاه‌های سلامت تحت پوشش به‌صورت اسکای روم برگزار شد.
در ابتدا دکتر زهرا ندا، کارشناس مسئول واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران به اجرای طرح شهید سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: این طرح با مشارکت بسیج مستضعفین برای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19، به شیوه محله و خانواده محور انجام می‌شود و در خصوص نحوه اجرای طرح در مراکز مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه فرشته حق‌شناس، کارشناس گسترش این مرکز در خصوص اهمیت پیگیری افراد کرونا مثبت، خانوارهای آن‌ها، ترغیب مردم به استفاده از سایت سلامت (salamat.gov.ir)، اهمیت آموزش به مردم در خصوص کرونا و قرنطینه مطالبی را بیان کرد.
در پایان جلسه فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران به آموزش گروهای مجازی و اهمیت آموزش در اجرای این طرح اشاره کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی