برگزاری جلسه آموزشی با عنوان اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های مناسب برای کودکان در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت ابن‌سینا جلسه آموزشی با عنوان اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های مناسب برای کودکان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز ابن‌سینا از مراکز تحت پوشش این مرکز جلسه‌ای را روز پنج‌شنبه 3 شهریور 1401 برای کودکان 3 تا 7 سال در خانه کودک‌سرای محله مخصوص برگزار کرد.
ابتدا از کودکان در خصوص مصرف صبحانه سؤال شد و به‌صورت ساده و کودکانه در خصوص اهمیت مصرف صبحانه مطالبی را بیان کرد و با کمک گرفتن از میان وعده‌های کودکان، در خصوص میان وعده‌های سالم و مناسب به کودکان آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی