برگزاری جلسه آموزشی با موضوع سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزند آوری مرکز بهداشت جنوب تهران در اداره آموزش‌وپرورش منطقه 19

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی با موضوع سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزند آوری را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 21 خرداد 1401 با موضوع سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزند آوری با حضور مدیران و مربیان آموزش‌وپرورش منطقه 19 برگزار شد.
در این برنامه مژگان زنده‌دل، کارشناس ارشد مامایی مرکز خدمات جامع سلامت آیت، ابتدا سیاست‌های تبیین شده در خصوص جوانی جمعیت و فرزند آوری را برای حاضران شرح داد.
وی در ادامه به اثرات و نتایج سالمندی جمعیت، عوامل مؤثر دیگری بر کاهش باروری در ایران و راهکارهای مناسب برای رفع آن اشاره کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی