برگزاری جلسه آموزشی با موضوع مدیریت استرس در آموزش و پرورش منطقه 19

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی با موضوع مدیریت استرس را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی روز سه‌شنبه 9 اسفند 1401 برای مراقبان سلامت آموزش‌وپرورش منطقه در مدرسه احمدی روشن 19 برگزار کرد.
در این جلسه فاطمه محمدخانی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی در خصوص تعریف استرس و فشار روانی، علائم جسمی شناختی و رفتاری استرس، عوامل تأثیرگذار در استرس، تعریف مقابله با استرس، مهارت‌های مقابله سالم استرس مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه انواع مهارت‌های مقابله‌ای هیجان مدار سالم مانند: تکنیک تنفس عمیق، ورزش، گفتگو درونی مثبت، خواب و تغذیه مناسب، معنویت و نیایش، بیان احساسات و...آموزش‌های لازم را ارائه نمودند. در انتها نیز به‌تمامی سؤالات افراد شرکت‌کننده در جلسه پاسخ داده شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی