برگزاری جلسه آموزشی با موضوع معلولیت‌ها و پیشگیری از آن در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه 19 جلسه آموزشی با موضوع معلولیت‌ها و پیشگیری از آن را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: روز شنبه 16 مرداد 1400 این برنامه آموزشی به‌صورت مجازی برای کارکنان اداره سلامت شهرداری منطقه 19 برگزار شد.
در این کلاس، دکتر نسیم عبادتی، پزشک خانواده مرکز امام محمدباقر (ع) از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران به معلولیت و نگاه جامعه نسبت به آن اشاره کرد و انواع معلولیت‌ها را نام برد و در ادامه در خصوص راهکارهای پیشگیری از معلولیت‌ها و اثرات توان‌بخشی در کنترل ناتوانی ناشی از معلولیت مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی