برگزاری جلسه آموزشی بحران مرکز بهداشت جنوب تهران برای دبیران بحران مراکز خدمات جامع سلامت

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و مسئول واحد کاهش خطر بلایای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی بحران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و مسئول واحد کاهش خطر بلایای این مرکز روز دوشنبه 2 آبان 1401 جلسه‌ای را با حضور جانانی مسئول واحد کاهش خطر بلایا و کوشا کارشناس از معاونت بهداشت و 30 تن از دبیران بحران مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن جلسات امام رضا (ع) برگزار کرد.
ابتدای جلسه جانانی در خصوص اهداف واحد کاهش خطر بلایا، برخی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی واحد مطالبی را بیان کرد و مهندس آزمون، مسئول واحد کاهش خطر بلایای این مرکز به پنج برنامه بحران اشاره کرد و کوشا، نحوه استخراج آمار و شاخص‌ها را آموزش داد.
در پایان پوسترهای آموزشی در خصوص زلزله و سیل، برچسب راهنمای استفاده از کپسول اطفا حریق، برچسب عدم استفاده از آسانسور در زمان حادثه و سند سندای تحویل شرکت کنندگان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی