برگزاری جلسه آموزشی رابطه کووید 19 و دخانیات در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی تأثیر دخانیات در ابتلا به کووید 19 را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مژگان لطافت نژاد، کارشناس برنامه میان‌سالان این مرکز جلسه‌ای را روز سه‌شنبه 8 تیر 1400 برای 39 شاغل آموزش‌وپرورش در مناطق پنج گانه 10، 11، 16، 17 و 19 برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص مضرات مصرف دخانیات، اثرات آن ها بر روی افراد نوجوان و بزرگ‌سالان، وضعیت حال حاضر مصرف تنباکو و قلیان در ایران، تأثیر دخانیات بر ابتلا به کرونا، افزایش استعداد افراد برای ابتلا و شدت بیماری مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه این برنامه در راستای اجرای برنامه های هفته بین المللی سلامت مردان برای آقایان شاغل در آموزش‌وپرورش ارائه‌شده است.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی