برگزاری جلسه آموزشی مراقبت از نوزادان و پیشگیری از سوانح و حوادث در نوزادان در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت با هماهنگی واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را برای کارکنان بهزیستی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اکرم محسنی، کارشناس بهداشت خانواده این مرکز با هماهنگی واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران
روز یکشنبه 18 مهر 1400 جلسه آموزشی را با موضوع مراقبت از نوزادان را برای 20 تن از کارکنان بهزیستی استان تهران برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص مشخصات نوزادان هنگام تولد، تغذیه نوزادان و شیرخواران، واکسیناسیون نوزادان، توجه به علائم حیاتی نوزادان، مراقبت از بند ناف، ختنه نوزادان، پیشگیری از سوانح و حوادث در نوزادان و ... مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی