برگزاری جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران با عنوان تغذیه سالم در بحران کرونا و مراقبت‌های پس از واکسیناسیون

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهبود تغذیه و واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی را با عنوان تغذیه سالم در بحران کرونا و مراقبت‌های پس از واکسیناسیون برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰ برای کارکنان و مسئولان خانه‌های سلامت معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 19 برگزار شد.
در ابتدا انسیه تبرایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز در مورد تغذیه سالم و اهمیت رعایت رژیم غذایی سالم در دوران کرونا به‌منظور بهبود سیستم ایمنی، تغذیه موردنیاز بیماران مبتلابه کووید 19 مطالبی را بیان کرد.
 در ادامه سمیه مسلمیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص عوارض ناشی از واکسن‌های کووید 19 و راهکارهای لازم برای کاهش عوارض را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *