برگزاری جلسه آموزشی مهارت‌های زندگی با رویکرد ارتباط مؤثر و ازدواج در جوانان

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مرکز مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه آموزشی مهارت‌های زندگی با رویکرد ارتباط مؤثر و ازدواج در جوانان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با توجه به اهمیت سلامت جامعه در راستای حفظ و ارتقای آگاهی جوانان دانشجو در زمینه برقراری ارتباط مؤثر و ازدواج این جلسه روز شنبه 19 اسفند 1402 برای دانشجو ها و معلمان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا سطح اطلاعات و آگاهی دانشجویان با استفاده از پیش‌آزمون ارزیابی و همچنین مطالبی در خصوص مهارت‌های زندگی، ازدواج آگاهانه، به هنگام و پایدار، اولویت‌بندی نیازهای طرفین در هنگام ازدواج، سن مناسب برای ازدواج، عوامل مؤثر بر ازدواج، الگوی ارتباط سالم با همسر، همکاری و حل تعارض در روابط مطالبی شد.
در پایان جلسه نیز دانشجویان با استفاده از پس‌آزمون مورد ارزیابی قرار گرفتند و درصد ارتقا آنان محاسبه شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی