برگزاری جلسه آموزشی نحوه غربالگری و ارجاع بیماران به پزشک و روان‌شناس در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی مجازی نحوه غربالگری و ارجاع بیماران به پزشک و روان‌شناس را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز روز سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401 جلسه آموزشی را برای روان شناسان مراکز تحت پوشش برگزار کرد.
وی در این جلسه برنامه دانشجویان و آشنایی آن‌ها با مراکز خدمات جامع سلامت، نحوه غربالگری و ارجاع بیماران به پزشک و روان‌شناس توسط مراقبان سلامت را آموزش داد و در ادامه به انجام مصاحبه تشخیصی و مداخله توسط روان‌شناس مراکز تخصصی و پایه در حضور دانشجو اشاره کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی