برگزاری جلسه توجیهی مرکز بهداشت جنوب تهران برای دانشجویان روانشناسی واحد علوم تحقیقات

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه توجیهی برای دانشجویان روانشناسی واحد علوم تحقیقات برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 25 اردیبهشت 1401 برای 24 تن از دانشجویان روانشناسی واحد علوم تحقیقات به‌صورت مجازی از طریق اسکای روم برگزار شد.
در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص نظام مراقبت‌های اولیه (phc)، شرح وظایف روانشناس در مراکز و مراکز جامعه نگر، برنامه‌های اصلی سلامت روان مانند بسته‌های مهارت زندگی و فرزند پروری، مدیریت پیشگیری از خودکشی، مداخلات روان‌شناختی برای اختلالات روان‌پزشکی، مداخلات سوگ در بحران کرونا، پیشگیری از مطالبی را بیان کرد.
در انتها نیز به‌تمامی سؤالات افراد شرکت‌کننده در جلسه پاسخ داده شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی