• تاریخ انتشار : 1395/12/15 - 13:33

برگزاری جلسه خود مراقبتی و نیازسنجی سلامت جامعه در مرکز بهداشتت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه برنامه خود مراقبتی و نیازسنجی سلامت جامعه را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 11 اسفند 95 با حضور سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در ابتدا صادقیان مهر، کارشناسان مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران به بیان برنامه‌های واحد آموزش بهداشت که شامل آموزش سلامت همگانی و خود مراقبتی رویکردهای فردی، سازمانی، اجتماعی و خودیاری بر اساس پنل مدیریت اطلاعات واحد آموزش بهداشت پرداخت و وضعیت شاخص‌های مراکز را تا پایان دی‌ماه گزارش داد.
رحیمی، کارشناسان واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران بر اساس چک‌لیست ویژه سرپرستان و پزشکان، مطالبی را بیان و برنامه نیازسنجی سلامت جامعه، تشکیل تیم‌های سلامت، معتمدین و خوشه‌ها، اهمیت نظارت سرپرستان و همکاری تمامی واحدهای مستقر در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مطالبی را ارائه کرد.
توضیح اینکه نیازسنجی از برنامه‌های ابلاغ‌شده در طرح تحول سلامت است که شیوه‌نامه اجرایی آن به‌صورت کتاب و سی دی در اختیار مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش قرارگرفته است و مبانی اجرایی آن از نیمه اسفند در مرکز بهداشت جنوب تهران آغاز به کار خواهد کرد.
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران