• تاریخ انتشار : 1396/07/24 - 12:39

برگزاری جلسه صیانت از حقوق شهروندی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بحران و فرهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه صیانت از حقوق شهروندی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 19 مهر 96 با حضور بلالی معاون این مرکز و کارشناسان مراکز تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه، ابراهیم بلالی، معاون مرکز بهداشت جنوب ضمن خوشامدگویی به همکاران در خصوص دستورالعمل صیانت از حقوق شهروندی و اینکه هرکدام از اعضای کمیته مذکور در سطح مراکز خدمات جامع سلامت چه وظایفی دارند، مطالبی را بیان کرد و بندهای 12گانه صیانت از حقوق شهروندی را به‌طور مبسوط توضیح داد.
در ادامه دکتر محمدجعفر غفرانی، از اساتید دانشگاه در خصوص ایمان، یقین، نیت، عمل، اخلاق، کرامت ارباب‌رجوع و جایگاه اخلاق در نظام‌های بهداشتی و درمانی مطالبی را ارائه کرد.
همچنین خواجوند، دبیر کمیته صیانت از حقوق شهروندی به نفرات منتخب‌شده بر اساس بررسی فرم‌های نظرسنجی از صندوق انتقادات و پیشنهادات سه‌ماهه سوم و چهارم سال 95، سه‌ماهه اول سال 96 و مصاحبه با ارباب‌رجوع از همکاران مراکز خدمات جامع سلامت که عملکرد مطلوبی داشتند لوح تقدیری به‌رسم یادبود اهداء کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران