برگزاری جلسه صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب‌رجوع و شاخص‌های بهداشتی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد آمار و رسیدگی به شکایات مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب‌رجوع و شاخص‌های بهداشتی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ندا دارائی، کارشناس واحد آمار و رسیدگی به شکایات این مرکز گفت: این جلسه برای 85 تن از مراقبان سلامت پایگاه‌های سلامت ضمیمه و غیر ضمیمه تحت پوشش در سالن جلسات ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه دارائی، در خصوص رعایت رفتار مناسب با ارباب‌رجوع، ارائه خدمت در طول ساعت کاری تعیین‌شده، رعایت دستورالعمل پوشش حرفه‌ای در محل کار و استفاده از اتیکت شناسایی، ثبت دقیق خدمات انجام‌شده در سامانه سیب و پرهیز از ثبت خدمات غیرواقع به ارباب‌رجوع مطالبی را بیان کرد.
وی همچنین در این جلسه به نحوه محاسبه شاخص‌های بهداشتی، درصد تغییرات و تکمیل جداول جمعیتی و ثبت تحلیل شاخص‌ها به تفکیک جمعیت ایرانی، غیر ایرانی اشاره کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی