برگزاری جلسه فصلی بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با یاد و خاطره همکار این واحد

کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه فصل زمستان 1402 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه‌ی فصلی واحد بهداشت محیط این مرکز روز سه‌شنبه 10 بهمن 1402 با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن جلسات امام ستاد برگزار شد.
در ابتدا با پخش کلیپی یاد و خاطره مرحومه مهندس حصارکی گرامی داشته شد و در ادامه مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط در خصوص دستورالعمل‌ها، بخشنامه‌های جدید، مشکلات و مسائل مربوط به واحد مطالبی را بیان کرد و سپس رحمتی، مسئول نقلیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص بررسی مشکلات کارشناسان بهداشت محیط مطالبی را بیان کرد.
در ادامه کارشناسان ستادی نیز برنامه‌های جاری را مجدداً با همکاران هماهنگ کردند و مرجان عبدیان، کارشناس بهداشت محیط مرکز شهید واحدی در خصوص آشنایی با قوانین بهداشتی مطالبی را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی