برگزاری جلسه فصلی زمستان 1402 کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه فصلی زمستان این واحد خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 4 بهمن 1402 با حضور مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا مهندس میر اسماعیلی از فعالیت خوب همکاران در اجرای برنامه ملی پویش سلامت قدردانی کرد و در خصوص نحوه معرفی به طب کار، برنامه کشیک، نحوه معرفی به مراجع قضایی، تشکیلات بهداشت حرفه‌ای مطالبی را بیان و کلاس آموزشی کنترل، حذف آزبست، سرب، جیوه، سیلیس و روشنایی را برگزار کرد.
مهندس میترا سوهانی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای ستاد در خصوص فرم جدید آماری مطالبی را بیان و مهندس فاطمه حسن‌زاده، کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز اکبرآباد در خصوص ثبت بازرسی‌ها در سامانه سامح مطالبی را ارائه کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی