برگزاری جلسه مدیریت کاهش خطر، بلایا و مخاطرات طبیعی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بحران مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی مدیریت کاهش خطر و بلایا را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه روز یکشنبه 10 اردیبهشت 96 با حضور 45 تن از دبیران کمیته بحران مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا دکتر شیروانی، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مدیریت کاهش خطر، بلایا و مخاطرات طبیعی، اهداف، راهکار و اهمیت آن طبق پانزدهمین برنامه طرح تحول نظام سلامت مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر نصیر زاد، مدیر واحد مدیریت کاهش خطر و بلایا در معاونت بهداشتی دانشگاه در مورد SNS کاهش آسیب‌های غیر سازه‌ای، EOP تدوین برنامه عملیاتی فوریت، ICS چارت سامانه فرماندهی حادثه، کارکردهای آمادگی، مدیریتی، اختصاصی و نقاط امن و پناه گیری مطالبی را بیان کرد.
جمالی نسب، مسئول واحد مدیریت کاهش خطر و بلایا در شهرستان ری به بیان SARA کارکرد ارزیابی ایمنی و ارزیابی خطر، DART آموزش آمادگی خانوار در برابر بلایا، DSS سیستم وضعیت مخاطره و گزارش وضعیت بعد از مخاطره پرداخت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

نگار  دیوبندی