برگزاری جلسه هماهنگی با رزیدنت‌های پوست برای ویزیت رایگان در مرکز بهداشت جنوب تهران

مسئول دفتر کانون بسیج مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه هماهنگی برای ویزیت رایگان رزیدنت‌های پوست در مرکز بهداشت جنوب تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، مسئول کانون بسیج این مرکز گفت: جلسه‌ای با هماهنگی واحد امداد و درمان مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و مسئول کانون بسیج و آرزو چراغی، دبیر فعالیت‌های جهادی مرکز بهداشت جنوب در دفتر کانون بسیج مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ایجاد تمهیدات لازم برای انجام ویزیت رایگان واجدان شرایط در مناطق کم برخوردار تحت پوشش توسط رزیدنت‌های پوست گروه جهادی سفیران سلامت رازی مطالبی بیان و پیشنهاد شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی