برگزاری جلسه هماهنگی روسای مراکز و خانه مشارکت منطقه 16 در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه هماهنگی روسای مراکز و خانه مشارکت منطقه 16 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه هماهنگی روسای مراکز و خانه مشارکت منطقه 16 روز شنبه 22 اردیبهشت 1403 با حضور اعضای گروه خانه مشارکتی و روسای مراکز منطقه 16 در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا برگزار شد.
در ابتدای جلسه زینب اسکندری، کارشناس واحد گسترش این مرکز در خصوص فعالیت‌های قابل‌ارائه به مردم منطقه در مراکز و خانه‌های بهداشت مطالبی را بیان و به‌پیش رو بودن هفته جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: در این هفته جشن جوانی جمعیت با همکاری خانه مشارکتی و مراکز برگزار خواهد شد.
در ادامه سید رضا خرم دره، رئیس خانه مشارکت‌ها و نماینده روسای تهران بر لزوم همکاری تمامی اعضا در پیشبرد هدف این کمیته و انتظارات موردنظر از سایر واحدها و روسای مراکز در اجرای بهتر این مشارکت تأکید کرد.
در ادامه همکاران حاضر در جلسه پیشنهادات خود را در خصوص برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری و پیشبرد اهداف مطالبی را بیان و فریناز انشایی کارت عضویت اعضا که صادرشده بود را در اختیارشان قرارداد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی