برگزاری جلسه هماهنگی طرح توسعه و تحول اجتماعی محور محلات کم برخوردار در مرکز بهداشت جنوب تهران

جلسه هماهنگی طرح توسعه و تحول اجتماعی محور محلات کم برخوردار به مردم کم برخوردار در مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور معاون مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،فرشته حق‌شناس، مسئول هماهنگ‌کننده ستادی طرح توسعه و تحول اجتماعی محور محلات کم برخوردار به مردم کم برخوردار روز دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 جلسه هماهنگی طرح توسعه و تحول اجتماعی محور محلات کم برخوردار به مردم کم برخوردار را با حضور مهندس محمود کشیر، معاون مرکز و اعضای کمیته اجرایی طرح توانمندسازی مناطق کم برخوردار در محله زمزم منطقه 17 را برگزار کرد.
 وی در این جلسه به محله‌های پایلوت شده در سایر مناطق شهرداری که در حال آماده‌سازی و اجرای طرح در آینده نزدیک است اشاره و در خصوص روند اجرای طرح در محله‌های پایلوت مطالبی را ارائه کرد.
توضیح اینکه طرح در حال حاضر شامل دو بخش است که بخش نخست آن صدور بیمه سلامت همگانی برای افراد ایرانی فاقد بیمه و بخش دوم آن مراقبت مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و ... است.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی