برگزاری جلسه هماهنگی واحد پدافند غیرعامل و انفورماتیک در خصوص آمادگی در مقابل تهدیدات سایبری

واحد بحران مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه هماهنگی پدافند غیرعامل و انفورماتیک در خصوص آمادگی در مقابل تهدیدات سایبری را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس طاهره آزمون مسئول پدافند غیرعامل این مرکز گفت: در راستای برنامه‌های پدافند غیرعامل جلسه‌ای با موضوع آمادگی در مقابل تهدیدات سایبری شنبه 28 بهمن 1402 با حضور دکتر احد گوارا، معاون، فرحناز ثابتی، رئیس امور عمومی، فرشته حق‌شناس، کارشناس مسئول گسترش و کوشا کارشناس پدافند غیرعامل در دفتر معاون برگزار شد.
در این جلسه در خصوص دستورالعمل الزامات سازمان داده، بررسی ریسک‌ها و تهدیدها مطالبی ارائه و مقرر شد آموزش کارکنان در دستور کار قرارگرفته و واحد انفورماتیک آمادگی لازم را در خصوص تهدیدات سایبری در فاز آمادگی کسب کند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی