• تاریخ انتشار : 1396/06/28 - 12:42

برگزاری جلسه کمیته آموزشی واحد سلامت روان به مناسبت هفته سلامت روان

دومین جلسه کمیته آموزشی واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفتۀ بهداشت روان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کمیته به مناسبت هفتۀ بهداشت روان، روز جهانی کودک و برنامه‌ های این واحد در مهر سال جاری روز شنبه 25 شهریور 96 با حضور کارشناسان واحد سلامت روان در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
برنامه‌ریزی برپایی دو غرفه سلامت روان در دانشگاه تهران و ترمینال جنوب، برگزاری همایش مشترک با همکاری جمعیت کودکان کار امام علی (ع) به مناسبت روز جهانی کودک، تهیه مطالب مرتبط با هفتۀ سلامت روان به‌صورت روزشمار، برگزاری مسابقه و بازی در غرفه‌ها با موضوع سلامت روان، تهیه تراکت و پمفلت آموزشی با موضع کنترل خشم، مدیریت استرس و خودآگاهی ازجمله مصوبات این جلسه بود.
در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول و سعیده مصطفوی و ویدا قنبری، کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و رحیمی، کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران حضور داشتند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران