برگزاری جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر 1402

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور کارشناسان مسئول واحدهای ستادی در دفتر معاون مرکز برگزار شد.
زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران ابتدا به شعار امسال مبنی بر همه باهم نه به اعتیاد، یاریگر هم باشیم اشاره و بر اهمیت این برنامه با توجه به شیوع آن در سطح جامعه تأکید کرد.
وی در ادامه به معرفی مراکز متادون تراپی، مراکز گذری کاهش آسیب، خدمات ارائه‌شده در مراکز مذکور و برنامه غربالگری اولیه اعتیاد برای تمامی مراجعه‌کنندگان به مراکز خدمات جامع سلامت پرداخت و به انجام مداخلات روان‌شناختی ویژه مصرف‌کنندگان اشاره کرد.
مرتضوی در ادامه به معرفی برنامه آموزش فرزند پروری با محوریت پیشگیری از اعتیاد (نوجوان سالم) ویژه والدین دارای نوجوان 12 تا 17 سال که در مراکز توسط کارشناسان سلامت روان انجام می‌شود پرداخت.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی