برگزاری جلسه کمیته خانه مشارکت منطقه 16 در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته خانه مشارکت منطقه 16 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زینب اسکندری، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: روز شنبه 8 اردیبهشت 1403 جلسه کمیته خانه مشارکت منطقه 16 با حضور اعضا در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا برگزار شد.
در ابتدای جلسه فرشته حق‌شناس، کارشناس مسئول واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت ارتقاء سلامت در جامعه، غربالگری و شناسایی به‌موقع بیماران و اطلاع‌رسانی در مورد فعالیت‌های قابل‌ارائه به مردم منطقه در مراکز و خانه‌های بهداشت مطالبی را بیان کرد.
در ادامه سید رضا خرم دره، رئیس خانه مشارکت‌ها و نماینده روسای تهران بر لزوم همکاری تمامی اعضا در پیشبرد هدف این کمیته و انتظارات موردنظر از سایر واحدها در اجرای بهتر این مشارکت تأکید کرد.
مهندس فخاریان کارت عضویت تمامی اعضا را در اختیارشان گذاشت و همکاران حاضر در جلسه پیشنهادات خود را برای بهره‌برداری و پیشبرد اهداف بیان کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی