برگزاری جلسه کمیته ملی جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران در بیمارستان امیرالمؤمنین

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، میز سلامت جوانی جمعیت را در بیمارستان امیرالمؤمنین برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: پیرو جلسه کمیته هفته ملی جوانی جمعیت، میز سلامت آموزش ازدواج به هنگام، روزهای سه‌شنبه و شنبه 25 و 29 اردیبهشت 1403 با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برپا شد.
وی در ادامه افزود: بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و آزاده عباسی مراقب سلامت پایگاه شماره 1 و 3 نوشش، در خصوص فرزند آوری، مهارت‌های اجتماعی، اصلاح شیوه زندگی، پیشگیری از رفتارهای پرخطر و افسردگی برای 100 تن از دانشجویان مطالبی را ارائه کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی