برگزاری جلسه فصل پاییز 1402 واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کارشناسان تغذیه

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصل پاییز 1402 را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه دوشنبه 27 آذر 1402 برای 23 تن از کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن جلسات ستاد برگزار می‌شود.
در این جلسه ابتدا آرزو چراغی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در مورد اهمیت اضافه شدن سبوس به آرد قبل از پخت نان و نقش کارشناسان تغذیه در آموزش و ارتقاء آگاهی جامعه، نحوه صحیح مصرف سبوس و تشویق آنان به استفاده از نان سبوس‌دار سالم مطالبی را بیان کرد.
سپس از معصومه حسینی کارشناس تغذیه مرکز آیت که بهترین عملکرد را در فصل پاییز درزمینهٔ تعداد خدمات، آموزش‌های برون بخشی و همکاری با واحد ستادی داشت تقدیر شد. 
در ادامه، مبینا میرزایی در خصوص برنامه کودکان نیازمند و سوءتغذیه‌ای، آمارهای فصلی و ماهانه و ملیحه جعفری در مورد نحوه تهیه رسانه‌های آموزشی، اکسل شاخص‌ها و نحوه تکمیل آن و همچنین بهبود شاخص‌ها در مراکز جامع سلامت مطالبی را بیان کردند.
در پایان یگانه بابایی کارشناس تغذیه مرکز شماره 10، در خصوص تغذیه در دختران و تغذیه پیش از بارداری مطالبی را ارائه کرد.

 

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر