برگزاری دوره‌های آموزشی برای خانواده‌ی بیماران شدید روان‌پزشکی در مرکز سلامت روان مهرگان

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری دوره‌ی آموزشی برای خانواده‌ی بیماران شدید روان‌پزشکی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: دوره آموزشی برای خانواده بیماران شدید روان‌پزشکی به مدت 7 جلسه از دوشنبه 13 آذر شروع شد و دوشنبه‌های هر هفته در مرکز سلامت روان مهرگان برگزار شد.
دکتر بهاره بهروش، روان‌پزشک مرکز، فاطمه بشیری، روانشناس مرکز و زیبا نوری، روانشناس مرکز در این جلسات آموزش‌هایی در خصوص شناخت بیماری و آشنایی با علائم و نشانه‌های اختلالات شدید روان‌پزشکی (اسکیزفرنیا و دوقطبی)، درمان و پیگیری، خانواده چطور می‌تواند به بیمار کمک کند؟ علائم هشداردهنده و مهارت حل مسئله و نحوه مدیریت شرایط بحرانی و مسائل خاص مطالبی را بیان کردند.
توضیح اینکه جلسات به‌صورت کارگاه آموزشی همراه با پرسش و پاسخ برگزار شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی