برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت با موضوع نظام جامع مشارکت اجتماعی در تحقق عدالت در سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران دوره آموزشی ضمن خدمت با موضوع نظام جامع مشارکت اجتماعی در تحقق عدالت در سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی برای مسئولان آموزش سلامت پایگاه‌های سلامت برون‌سپاری برگزار شد و فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت، به معرفی و هدف از اجرای برنامه و معرفی موضوعات برنامه پرداخت.
وی در این جلسه بر اینکه میزان مشارکت جوامع در برنامه‌های دولت‌ها، یکی از شاخص‌های مهم ارزیابی میزان موفقیت دولت‌ها و توسعه در جوامع است تأکید کرد و افزود: حکومت‌ها برای افزایش مشارکت مردم در برنامه‌ریزی‌ها و اجرای مداخلات آن و جلب همکاری آنان در تأمین امنیت سلامت تلاش می‌کنند.
ثابتی در این برنامه به مشارکت مردم، مشارکت بین بخشی و توسعه عدالت در سلامت به‌منظور رسیدن به هدف مشارکت ساختار مند مردم برای ارتقای سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: مشارکت مردم در قالب برنامه‌های خود مراقبتی فردی و تربیت سفیران سلامت خانواده، رابطان سلامت محله، گروه‌های خودیار و مشارکت ساختارمند مردم یا نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای محلی مانند عضویت در شوراهای اسلامی شهر،
 روستا و شورای ارتقا سلامت محله شکل می‌گیرد.
وی همچنین به ساختار محله ارتقادهنده سلامت اشاره کرد و در خصوص ارکان اجرایی محله ارتقادهنده سلامت که شامل هیئت‌امنا محله و کارگروه‌های آن مانند کارگروه سلامت، شبکه نخبگان، معتمدان، داوطلبان سلامت، کانون‌ها و شرح وظایف آنان مطالبی را ارائه کرد.
در پایان برنامه شرکت‌کنندگان به سؤالات پس‌آزمون به‌منظور ارزیابی تغییرات میزان آگاهی پاسخ دادند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی