برگزاری مسابقه‌ای با موضوع ازدواج آسان در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران مسابقه با موضوع ازدواج آسان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران روز دوشنبه 20 تیر 1401 مسابقه‌ای با موضوع ازدواج آسان را برای 100 تن از دانشجویان دانشگاه‌های تحت پوشش برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا کرد.
واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با هماهنگی با دانشگاه‌های تحت پوشش به مناسبت اول ذی‌الحجه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) وزوز ازدواج و در راستای حفظ و ارتقای سلامت جوانان، مسابقه ازدواج آسان و پایدار را در هفته ازدواج برگزار کرد.
توضیح اینکه سابقه در قالب گلچین سؤالات مربوط به کتاب ازدواج ارسالی از سوی معاونت بهداشت بود و پاسخنامه‌ها توسط رشیدی بررسی شد و دکتر مرضیه سرابی کارشناس مسئول این واحد به نفرات برتر جوایزی اهدا کرد و کتاب ازدواج شاد و پایدار در بین دانشجویان توزیع شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی