برگزاری نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی در شرایط کنونی و تأثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه‌ای را با عنوان نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی در شرایط کنونی و تأثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز جلسه‌ای را روز دوشنبه 25 بهمن 1400 برای 45 تن از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر برگزار کرد.
وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی به‌خصوص در شرایط کنونی و تأثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره و در خصوص تأثیر تغذیه مناسب در کاهش ابتلای افراد به بیماری‌های عفونی تأکید کرد. جعفری اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها، ازجمله ویتامین آ، ب، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ مهم دانست و برعدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده تأکید کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *