برگزاری هفته سلامت 1401 مرکز بهداشت جنوب تهران در مدرسه پسرانه شاهد کسری خلیلی منطقه 10 آموزش‌وپرورش

کارشناس مرکز بهداشت جنوب تهران رنگ سلامت را در مدرسه پسرانه شاهد کسری خلیلی منطقه 10 آموزش‌وپرورش نواخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را روز شنبه 31 اردیبهشت 1401 برای 178 تن از دانش آموزان مدرسه شاهد کسری خلیلی منطقه 10 آموزش‌وپرورش را با حضور مدیر آموزش‌وپرورش منطقه 10 و معاون پرورشی و کارشناس سلامت منطقه و کارشناس سلامت واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار کرد.
در این برنامه مدیر آموزش‌وپرورش منطقه در خصوص هفته سلامت مطالبی را بیان و معاون پرورشی آموزش‌وپرورش ضمن تبریک هفته سلامت در خصوص بهداشت و حفظ سلامت جسمی و روحی مطالبی را بیان کردند.
در ادامه دانش آموزان سرودی با موضوع هفته سلامت خواندند و نمایشی به همین مناسبت اجرا کردند و زنگ سلامت توسط مدیر و معاون آموزش‌وپرورش و خانم شاقلانی نواخته شد.
در این مراسم کارشناس سلامت و پیشگیری منطقه از تمامی مراقبان سلامت منطقه و قدردانی کرد و به دانش‌آموزانی که درزمینهٔ هفته سلامت و سفیران سلامت فعالیت داشتند جوایزی از طرف مدرسه اهداء شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی