• تاریخ انتشار : 1396/10/30 - 12:18

برگزاری همایش تغذیه سالم مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته بسیج تغذیه

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران همایش تغذیه سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت هفته بسیج تغذیه 15 تا 30 دی 96 و در راستای ارتقای سلامت نوجوانان غیر دانش‌آموز همایش آموزشی تغذیه همراه با نمایش فیلم و قایق‌سواری تفریحی برای نوجوانان غیر دانش‌آموز مرکز پرتو، مجموعه مهربانی پارس در کانون فرهنگی تربیتی ابوذر واقع در منطقه 17 برگزار شد.
این همایش روز سه‌شنبه 26 دی سال جاری با حضور بلالی، معاون، سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه، رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، بهادری نژاد و مولا زاده، مراقبین سلامت مرکز ابوذر و مسئولان مجموعه مهربانی پارس برگزار شد.
چراغی در این برنامه در خصوص تغذیه سالم و نکات کاربردی برای این نوجوانان ارائه و به سؤالات تغذیه‌ای و بهداشتی پاسخ داده شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران