برگزاری وبینار آموزشی با موضوع تغذیه و تقویت سیستم ایمنی بدن در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران وبینار آموزشی را با موضوع تغذیه و تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: روز چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹ پخش زنده اینستاگرامی با همکاری اداره سلامت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه 16 برگزار شد.
در این کلاس آموزشی هنگامه مسعود سینکی، کارشناس تغذیه مرکز بعثت از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران به تأثیرات تغذیه‌ای در پیشگیری از کرونا اشاره کرد.
وی در ادامه در خصوص بیماری‌های غیر واگیر، گروه‌های غذایی اصلی و نقش آن‌ها، مصرف مکمل‌ها، تأثیرات مصرف انواع رنگی میوه و سبزی در افزایش سیستم ایمنی بدن، نقش نشانگرهای غذایی در انتخاب مواد غذایی سالم و اولویت‌های غذایی مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی