برگزاری وبینار آموزشی گزش جانوران زهری با همکاری مرکز بهداشت جنوب تهران و بیمارستان لقمان

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری وبینار آموزشی گزش جانوران زهری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمیه مسلمیان، کارشناس زئونوز واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گفت: وبینار آموزشی گزش جانوران زهری با همکاری بیمارستان لقمان روز چهارشنبه 10 اسفند 1401 با حضور 58 تن از پزشکان و مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های سلامت جامع شهری به‌صورت وبینار برگزار شد.
در این وبینار دکتر عرفان طلب، متخصص اورژانس و فلوشیپ سم‌شناسی بالینی در خصوص عقرب گزیدگی و مارگزیدگی، انواع عقرب‌ها، مارها و نحوه مراقبت از آن‌ها در صورت مواجهه و نحوه درمان به تفکیک مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی