برگزاری وبینار واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت بسیج ملی تغذیه

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران وبیناری با موضوع پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: در راستای اجرای طرح بسیج ملی تغذیه از 15 دی سال جاری با شعار پیشگیری از کرونا با تغذیه سالم که هرساله به‌صورت کشوری برگزار می‌شود روز شنبه 20 دی 99 وبیناری به همین مناسبت برای 26 تن از کارشناسان تغذیه مراکز برگزار شد.
در این جلسه انسیه تبرایی کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهداف این برنامه، اهمیت اجرای کامل آن در دوران همه‌گیری کرونا، نقش تغذیه سالم در ارتقا سیستم ایمنی بدن و نقش مهم کارشناسان تغذیه در افزایش آگاهی‌های عموم مردم از طریق برگزاری آموزش‌های غیرحضوری و اطلاع‌رسانی‌های صحیح مطالبی را بیان کرد.
در ادامه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز در خصوص اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و همکاری کارشناسان تغذیه در اجرای بهینه این طرح مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی