برگزاری کارگاه آموزشی بوکلت جدید مادران به‌منظور پیشگیری از مرگ مادر در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی بوکلت جدید مادران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه دیانتی، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: با توجه به اهمیت بهبود کیفیت و کمیت خدمات سلامت مادران و پیشگیری از مرگ مادر، این جلسه به‌منظور بهبود انگیزه، نگرش و عملکرد مراقبان سلامت برای مراقبان سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
ابتدا دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران سناریوی مرگ مادران باردار در حوزه دانشگاه تهران را ارائه و سپس بر ضرورت شناسایی مادران باردار منطقه، مادران نیازمند مراقبت ویژه، ارجاع به‌موقع، اهمیت پیگیری سریع و شبانه‌روزی تأکید کرد.
سپس کارشناس برنامه سلامت مادران این مرکز، تغییرات بوکلت ویرایش نهم مادران را ارائه و در خصوص ارسال به‌موقع موربیدیتی از پایگاه‌ها و مراکز و پیگیری تا اطمینان از ارجاع مادران برای اقدام به درمان به بیمارستان‌های تابعه به‌منظور پیشگیری از به خطر افتادن جان مادر و جنین مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی