برگزاری کارگاه بازآموزی مداخلات روان‌شناختی در سوگ ناشی از کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه بازآموزی مداخلات روان‌شناختی در سوگ ناشی از کرونا را ویژه کارشناسان سلامت روان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد این مرکز روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 6 و 7 اردیبهشت 1401 کارگاه بازآموزی مداخلات روان‌شناختی در سوگ ناشی از کرونا را برای 33 تن از کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش خبر داد.
در این کارگاه فرنوش خالدی، کارشناس سلامت روان مرکز تخصصی روان‌پزشکی میثم به آموزش شیوه‌نامه‌های سوگ و نحوه ارزیابی و مداخلات روان‌شناختی که در چهار جلسه برای مراجعه‌کننده انجام می‌شود پرداخت.
توضیح اینکه روش برگزاری جلسات به‌صورت کارگاهی همراه با پرسش و پاسخ و بارش فکری بود و در پانل به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی