• تاریخ انتشار : 1395/09/29 - 13:45

برگزاری کارگاه دوروزه پیشگیری از اعتیاد برای دانشجویان

واحد سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، کارگاه دوروزه پیشگیری از اعتیاد را برگزار کرد.

گالری عکس 1
گالری عکس2

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 24 و 25 آذر 95 با عنوان پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر برای 25 تن از دانشجویان برگزار شد.
در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول و سعیده مصطفوی، کارشناس واحد سلامت روان، سعید دهنوی، روان‌شناس مرکز MMT ابن‌سینا و زهرا نوعی، روان‌شناس مرکز MMT شهید احمدی در این کارگاه سخنرانی کردند.
در این کارگاه پس از معرفی انواع مواد و عوارض آن‌ها و عوامل خطر و عوامل محافظت‌کننده در مصرف مواد، در خصوص مهارت خودآگاهی، مهارت جرات ورزی و نه گفتن، مهارت حل مسئله و تصمیم‌گیری، مهارت مدیریت هیجانات منفی، آشنایی با HIV/AIDS و راه‌های تشخیص و درمان آن مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه انجام کار عملی گروهی و ایفای نقش در هر یک از قسمت‌های یادشده ارائه شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران