برگزاری کلاس‌های آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های سالم در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های سالم در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، مهسا توکل، کارشناسان واحد بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت مرکز ابن‌سینا و امام حسن کلاس‌های آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های سالم در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در دبستان پسرانه ایل‌بیگی، دبستان دخترانه نور المهدی و مدرسه خامنه‌ای برای والدین و دانش آموزان برگزار کرد.
در این کلاس آموزشی ابتدا در خصوص اهمیت مصرف صبحانه و نقش آن در سلامت و یادگیری برای دانش آموزان مطالبی بیان و بر مصرف صبحانه تأکید شد.
در ادامه در این کلاس‌های آموزشی در خصوص بیماری دیابت، عوامل مؤثر در ابتلا به آن، علائم و عوارض این بیماری مطالبی را بیان و در خصوص اهمیت و نقش تغذیه در کنترل بیماری دیابت و پیشگیری از آن راهنمایی‌های لازم ارائه شد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *