برگزاری کلاسهای آموزشی تأثیر تغذیه و کنترل چربی خون و فشارخون در مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاسهای آموزشی تأثیر تغذیه و کنترل چربی خون و فشارخون را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/Jul/15/gtyyyhnj1_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر تحت پوشش این مرکز کلاسهای آموزشی تأثیر تغذیه و کنترل چربی خون و فشارخون را در سرای ابوذر غربی، پارک شهدای گمنام منطقه 17 و مسجد امام خمینی (ره) برای مراجعان برگزار کرد.
وی در این کلاسها در خصوص اهمیت کنترل وزن برای درمان کبد چرب، مطالبی را بیان کرد و گفت: مصرف سبزیهای برگ سبز را افزایش دهید، بهجای سرخ کردن مواد غذایی آنها را آب پز یا بخارپز یا کبابی کنید، مصرف ماهی بیش از یکبار در هفته و مصرف غلات کامل و حبوبات مفید است.
اسماعیلی در ادامه بر عدم مصرف کره، خامه، روغنها و کره حیوانی، شیر و ماست پرچرب لبنیات پرچرب پوست مرغ و قسمتهای چرب گوشت و مرغ، غذاهای سرخکردنی، سسهای چرب مثل مایونز، شیرینی و کیک ممنوع تأکید کرد.
همچنین در این کلاسها به اهمیت کنترل وزن، کنترل فشارخون، کاهش مصرف نمک، مصرف سبزیجات و میوه جات اشاره شد.
نظر دهید