برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل فشارخون در مرکز حکیم اعتماد

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز حکیم اعتماد تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل فشارخون را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، رقیه ثنایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز حکیم اعتماد کلاس آموزشی با موضوعات تغذیه در پیشگیری از فشارخون در سرای محله عباسی و مسجد رضوی برگزار کرد و در این جلسه ابتدا در مورد فشارخون و عوامل محیطی مؤثر در فشارخون، تغذیه مناسب در پیشگیری و کنترل فشارخون مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه بر کاهش مصرف نمک و افزایش سبزیجات و لبنیات تأکید کرد و گفت: اصل مهم در کنترل فشارخون، رساندن وزن به محدوده طبیعی است و در ادامه کلاس آموزشی را در پارک شهید حججی برای مادران شیرده برگزار کرد.
کارشناس تغذیه مرکز حکیم اعتماد در مورد فواید شیر مادر، تغذیه مناسب در دوران شیردهی و راه های افزایش شیر مادر و مکمل یاری در این دوران مطالبی را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی