برگزاری کلاس‌های آموزشی فرزند پروری، مهارت زندگی و نقش تغذیه سالم در خود مراقبتی سلامت روان

روانشناس مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید احمدی قهرودی کلاس‌های به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آموزشی فرزند پروری، مهارت زندگی و نقش تغذیه سالم در خود مراقبتی سلامت روان را برگزار کرد.

بنفشه بیات، روانشناس مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید احمدی قهرودی تحت پوشش این مرکز در بهمن 1402 کلاس آموزشی را در سرای محله وصفنارد با موضوع فرزند پروری در راستای جوانی جمعیت برگزار و در خصوص معرفی برنامه فرزند پروری، نحوه برقراری ارتباط مؤثر با کودک، بررسی علل مشکلات رفتاری کودک، نحوه قانون‌گذاری و دستور دادن، مدیریت رفتارهای نامناسب، آمادگی برای مدیریت رفتارهای دشوار مطالبی را ارائه کرد.
وی در ادامه در مدرسه امام خمینی (ره) به کودکان 10 ساله (کلاس چهارم) مهارت کنترل خشم را آموزش دادن و کلاس‌های آموزشی را در مرکز برای افراد 18 تا 60 ساله با موضوع نقش تغذیه سالم در سلامت روان برگزار کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی