برگزاری کلاسهای آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و سرطان
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت کلاسهای آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و سرطان را برگزار کردند.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/Jun/26/hhhhhyujmki1_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه چراغی کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دادوش کلاس آموزشی را برای سالمندان سرای محله عبدلآباد و فاطمه فرقدان کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان کلاس آموزشی را برای مراجعان سرای محله اسکندری و الهام عبدالحسینی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شاهآبادی کلاس آموزشی را برای مراجعان در سرای محله وصفنارد با موضوع تغذیه در پیشگیری از فشارخون و سرطان برگزار کردند.
در این جلسات آموزشی در خصوص انواع و علل ایجاد سرطان، عوامل غذایی ایجادکننده آن، مواد غذایی آنتیاکسیدان و ویتامینها بهمنظور پیشگیری و اصلاح سبک زندگی مطالبی بیان و به راههای پیشگیری از فشارخون مانند کاهش مصرف مواد سرخکردنی، حذف نوشابه و فست فود ها استفاده از غذاهای سنتی ازجمله آش و ... در برنامه غذایی خانوار حذف نمک از سفره اشاره شد.
نظر دهید