برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشگیری از التور در مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی پیشگیری از التور را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سید علیرضا صادقی طباطبائی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر این مرکز روزهای شنبه و دوشنبه 24 و 26 تیر 1402 کلاس‌های آموزشی پیشگیری از التور را برای مراجعان و مراقبان سلامت مرکز برگزار کرد.
وی در این کلاس‌ها ابتدا به اولین موارد ابتلا به وبا در کشور و لزوم آمادگی صددرصدی برای مقابله با طغیان احتمالی وبا در منطقه اشاره و در خصوص راه‌های انتقال، راه‌های پیشگیری از ابتلا به وبا، آشنایی با علائم ابتلا به وبا و یا فرد مشکوک به وبا، لزوم انجام آزمایش التور در صورت بروز علائم، درمان مبتلایان و مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی