برگزاری کلاسهای آموزشی پیشگیری و کنترل دیابت، تغذیه و سلامت رنان و جشنواره غذا
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاسهای آموزشی پیشگیری و کنترل دیابت، تغذیه و سلامت رنان و جشنواره غذا را برگزار کردند.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/Nov/21/kkkkkkkkkkkiiiuj2_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز جوادیه کلاس آموزشی را روز دوشنبه 29 آبان 1402 با موضوع تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت را برای نابینایان برگزار کرد و در این جلسه خصوص پره دیابت و دیابت، سر ساعت معین غذا خوردن، افزایش تعداد وعدهها، کاهش حجم هر وعده، عدم مصرف قند و شکر و جایگزین آن با خرما و توت خشک مطالبی را بیان کرد.
در این روز زینب زینالدینی، کارشناس تغذیه مرکز دارالشفا کلاس آموزشی را با موضوع تغذیه و سلامت رنان برای مراجعان سرای محله علیآباد جنوبی برگزار و در این کلاس گفت: برای کنترل وزن و حفظ سلامتی، رنان باید از دریافت انرژی اضافی حاصل از مصرف شکر، چربی و روغن پرهیز کنند و نوشابهها، شربتها و آبمیوههای صنعتی، آبنبات و غذاهای سرخشده را محدودکننده لبنیات و محصولات گوشتی کمچرب بهجای انواع پرچرب استفاده شود. همچنین الهام رجالی پور کارشناس تغذیه مرکز ابنسینا جشنواره غذا را باهدف تهیه غذاهای مناسب برای افراد دیابتی، با چربی و نمک محدود در بوستان دامپزشکی برای مراجعان برگزار کرد و در این برنامه که به مناسبت شروع هفته دیابت برگزارشده بود، ضمن داشتن برنامههای متنوع مانند میز خدمت مشاوره تغذیه و پزشکی، برنامههای آموزشی و سرگرمی، جشنواره غذای دیابتی نیز برگزار شد.
ارسال به دوستان